Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szomorú bejelentést tett a palota: Katalin hercegné rákos

default user icon
MME
A brit királyi család szomorú bejelentést tett. Katalin hercegné videóüzenetben beszélt arról, hogy rákbetegséggel küzd.

A brit királyi család januárban jelentette be, hogy Katalin hercegnét megoperálták és egy időre visszavonul a nyilvánosság elől. Az azóta eltelt időszakban számtalan pletyka látott napvilágot, hogy mi lehet az oka annak, hogy a trónörökös, Vilmos herceg felesége még mindig nem vállalt hivatalos szereplést.

Katalin most véget vetett a találgatásoknak és videóüzenetben jelentette be a szomorú hírt, hogy rákbetegéggel küzd. A megható, érzelmes üzenetben Katalin megköszöni a sok támogatást, üzenetet és jókívánságot, amit az emberektől kapott. Elmondja, hogy sokként érte a családját a hír, és időbe telt, míg a gyermekeikkel, Györggyel, Saroltával és Lajossal is közölték, hogy mi történt az édesanyjukkal. 

- Megnyugtattuk őket és elmondtam nekik, hogy napról napra jobban vagyok és azokra a dolgokra összpontosítok, amik segítenek a gyógyulásban. Az, hogy Vilmos mellettem van, megnyugvást jelent számomra. Ahogyan az a szeretet, támogatás is, amit oly sokan tanúsítanak felénk - mondta Katalin, aki a betegségéről tájékoztatta a szintén rákbetegséggel küzdő III. Károly királyt és feleségét Kamillát is.

Kemoterápiás kezelést kap

A palota azt nem részletezte, hogy Katalinnak milyen rákja van, arra kérték a sajtót és az embereket, hogy ne is találgassanak. 

- Januárban nagy hasi műtéten estem át Londonban. A műtét sikeres volt, de az operáció utáni vizsgálatok azonban kimutatták a rákbetegséget. Az orvosaim azt javasolták, hogy vegyek részt megelőző kemoterápiás kezelésen, aminek most a korai szakaszában vagyok - mesélt őszintén betegségéről Katalin, aki köszönetet mondott az orvosoknak is.

- Jelenleg is gondolok azokra, akik rákbetegséggel küzdenek. Mindenkinek, aki szembesült ezzel a betegséggel azt üzenem, ne veszítse el a hitét, a reményt. Nem vagy egyedül! - üzente meghatóan a walesi hercegné.

  1. MEGHATÓ FOTÓT KÖZÖLT A PALOTA KATALIN HERCEGNÉRŐL ÉS A GYEREKEIRŐL >>>
  2. 6+1 DOLOG, AMI MIATT IMÁDNIVALÓ ANYA KATALIN HERCEGNŐ >>>

Ezek is érdekelhetnek