Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, és vastagabb szeletekre vágjuk. A fokhagymát vékonyan felszeleteljük.
Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A húst összekeverjük a tojással, sóval, borssal, oreganóval ízesítjük, és gombócokat formázunk belőle. Egy tepsibe öntjük az olajat, beletesszük a gombócokat, és 10 percre betesszük a sütőbe. A tepsit kivesszük a sütőből, beleszórjuk a zöldségeket, mellé tesszük a rozmaringágat és az erős paprikát. Öntünk rá 1 dl vizet, és a paradicsom konzervet is köré öntjük. Visszatesszük a sütőbe, 25 perc alatt összesütjük, utána tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre