Elkészítés: A harcsafilét vágjuk fel apró kockákra. A fokhagymát vágjuk fel szintén apróra.
Egy serpenyőben hevítsük fel az olívaolajat, majd adjuk hozzá az apróra vágott harcsadarabokat. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg a fűszerkeverékkel. Forgassuk alaposan össze, majd pároljuk pár percig.
Ezután adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, ízlés szerint csepegtessük meg a citromlével, majd vegyük a lángot nagyobbra, és kevergetve süssük szép pirosra. Közben kevergessük, nehogy a kisebb morzsákra esett halhús leégjen.
A kisült halmorzsát frissen, melegen tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre