Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hal a tortán: botrány a vacsoránál - kiborult Ambrus Attila egyik vendége

default user icon
MME
A Hal a tortán új évadának második epizódjában Ambrus Attila készített vacsorát a versenytársainak. Az egyik vendége azonban nagyon kiakadt, mikor rájött, hogy mi van a tányérjában.

November 1-jén új részekkel tért vissza a képernyőre a Hal a tortán. Az első héten Gáspár Győzi, Ambrus Attila, Horváth Gréta, Szögeczki Ági és Papp Olivér (PSG Ogli 7) igyekeznek meggyőzni egymást és Gáspár Beát, a műsor háziasszonyát a főzőtudásukról.

Az első nap Horváth Gréta látta vendégül versenytársait, akinek meggyűlt a baja a matekkal főzés közben, a második nap pedig Ambrus Attila készített vacsorát a többieknek.

Attila nehezítésként azt a feladatot kapta Beától, hogy egy konzerv pacalpörköltet is használjon fel a vacsorájához - ez azonban nem igazán nyerte el az egyik vendége, Szögeczki Ági tetszését. Kiderült, hogy annyira undorodik a pacaltól, hogy azt sem tudja elviselni, ha a szeme láttára valaki megeszi. Így érthető, hogy nem nagyon örült neki, mikor evés közben rájött, hogy a tányérjában pacal is van...

Ezek is érdekelhetnek