Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hal a tortán: erre nem számított Gáspár Bea Horváth Grétától

default user icon
MME
A Hal a tortán legújabb évadának első epizódjában Horváth Gréta látta vendégül a versenyzőket, akinek akadt egy kis problémája a matematikával főzés közben, amin Gáspár Bea is meglepődött.

November 1-jén új részekkel tért vissza a képernyőre a Hal a tortán. Ettől a héttől kezdve Gáspár Bea segítségével és fortélyaival, meg persze egy kis csavarral minden hétköznap este a TV2 Séf műsorán mérik össze főzőtudásukat a vállalkozó szellemű hírességek. Gáspár Bea a Hal a tortán delikátboltban várja az aznapi szakácsokat, ellátja őket jótanácsokkal, de meg is nehezíti a dolgukat.

Az első héten Gáspár Győzi, Ambrus Attila, Horváth Gréta, Szögeczki Ági és Papp Olivér (PSG Ogli 7) igyekeznek meggyőzni egymást és Beát a főzőtudásukról.

Az első nap Gréta látta vendégül a többieket, akinek akadt némi problémája a matekkal főzés közben. Ki kellett számolnia, hogy hány kocka tökre van szüksége, ha összesen öten lesznek a vacsorán és mindenkinek hat darabot szeretne kínálni.

Többféle módszerrel is megpróbálta kiszámolni, mennyi tökre lesz szüksége, de egyik sem vezette el a jó eredményhez. Végül férje segítségével sikerült megoldania a tökös „feladványt”, amit Gáspár Bea sem hagyott szó nélkül. „De ez nem kitalálós, ez a szorzótábla. Általános iskola 2. osztály. Gréti, Gréti, ne kelljen benned csalódnom” - jegyezte meg a műsor háziasszonya.

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss