hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymás báránysült

MME MME
2/5
bonyolult
megfizethető
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A bárányhúst kockára vágjuk. A fokhagymát felaprítjuk.

Elkészítés: A rozmaring- és kakukkfűkeveréket, a fokhagymát, az olajat, a szójaszószt, a mézet, az almaborecetet és fél teáskanál sót összekeverünk. A húsdarabokat egy kisebb nylonzacskóba rakjuk, ráöntjük a szószt, és lezárva legalább 2 órára hűvös helyre tesszük. A húst kivesszük a szószból, és a mogyoróhagymával felváltva a nyársakra tűzzük. A nyársakat szabadtéri grillen vagy a sütőben grillprogramon megsütjük.

Ezek is érdekelhetnek