Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyors rucolasaláta tökmagolajos vinaigrette-tel

15 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 15 dkg friss rucola (borsmustárlevél)
  • Az öntethez:
  • 2 evőkanál vörösborecet
  • 1 evőkanál tökmagolaj
  • 1 evőkanál magos dijoni mustár
  • 1/2 teáskanál tengeri só

Elkészítés

Elkészítés: A salátához először az öntetetet készítem el: minden hozzávalót csavaros tetejű kis üvegbe kanalazok, alaposan összerázom – felhasználásig a hűtőszekrényben tárolom.

A rucolát alaposan megmosom, szárítom. A tökmagolajos vinaigrette-et tálaláskor kanalazom a tetejére, majd alaposan átforgatom a salátalveleket.

Megjegyzés



További fotók, receptek és olvasnivalók Habliliom blogjában! - Habliliom

Ezek is érdekelhetnek

Friss