Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grízgaluska húsleveshez

30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojást villával habosra verjük, majd belekeverjük a sót, a szódabikarbónát és az olajat, és annyi grízt adagolunk hozzá több részletben, hogy formázható állagú masszát kapjunk. (Ügyeljünk arra, hogy ne legyen se lágy, se kemény!)
  2. Kanállal forrásban lévő vízbe szaggatjuk, majd megvárjuk, míg feljön a víz tetejére, és még néhány percig főzzük. Leszűrjük, a tálaláshoz egy tányérra szedjük, és húsleveshez kínáljuk.

NEM CSAK TEJBEGRÍZ KÉSZÜLHET BELŐLE! 13 BOMBAJÓ RECEPT BÚZADARÁVAL 

ÓRIÁS GRÍZGALUSKA: A TUTI LEVESBETÉT, AHOGY A NAGYI KÉSZÍTETTE 

SZEZONÁLIS KEDVENCEINK: ZÖLDSÉGLEVES GRÍZGALUSKÁVAL POFONEGYSZERŰEN 

Ezek is érdekelhetnek

Friss