Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Malmos Szilvia
Cikk
MME
Sorozatunkban olyan konyhai praktikákból szemezgetünk, amelyeket ti, kedves olvasók küldtetek be, gondolván, hogy esetleg mások is jó hasznát veszik majd egy-egy általatok kipróbált, jól bevált trükknek.
Videó
A gríz- vagy daragaluska, az a levesbetét, amit mindenki szeret, de nem mindenki szereti elkészíteni: szétfú vagy kemény marad, zavarossá teszi az amúgy már szépen letisztult levest, túl apró... Most megmutatunk egy többszörösen letesztelt receptet, ami garantáltan elfeledtet minden bosszúságot - és csak a színtiszta élvezet marad!
Rozsnyai Gabriella
Számtalan alkalommal próbálkoztál már a grízgaluska elkészítésével, ám valahogy sosem lett tökéletes a végeredmény? Akkor próbáld meg így! Kerekes Sándor, a Gléda Vendéglő séfje most kiváló útmutatást ad ennek a hibátlan levesbetétnek az elkészítéséhez.
Nemes-Pádár Csilla
Egy tányér házias levessel nem ér fel semmi. Ráadásul kevés és olcsó alapanyagokból is isteni leveseket lehet készíteni. 11 olyan receptet mutatunk nektek, ami nemcsak pénztárcakímélő, hanem tartalmas és finom levest is készíthettek belőle.
Ádám Sándor Árpád
Sorozatunkban hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azokat a recepteket, amiket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok, vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja!
Sorozatunkban hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azokat a recepteket, amiket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
Pataki Józsefné
Kovács Ágnes
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Új sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - ma egy pofonegyszerű zöldségleves készül grízgaluskával.
Szekeres Lajosné Klári
Ha szeretnél némi változatosságot vinni a cérnametélt-eperlevél-csigatészta tésztatrióba, itt van három másik, amivel feldobhatod, és tartalmasabbá teheted a leveseket.