Mindmegette.hu
Recept
Ádám Sándor Árpád
Videó
A gríz- vagy daragaluska, az a levesbetét, amit mindenki szeret, de nem mindenki szereti elkészíteni: szétfú vagy kemény marad, zavarossá teszi az amúgy már szépen letisztult levest, túl apró... Most megmutatunk egy többszörösen letesztelt receptet, ami garantáltan elfeledtet minden bosszúságot - és csak a színtiszta élvezet marad!
Nemes-Pádár Csilla
Cikk
MME
Új sorozatunkban olyan konyhai praktikákból szemezgetünk, amelyeket ti, kedves olvasók küldtetek be, gondolván, hogy esetleg mások is jó hasznát veszik majd egy-egy általatok kipróbált, jól bevált trükknek.
Ha már unod a klasszikus, hétről hétre visszatérő leveseket, akkor változtass a recepten! Számtalan levesbetét létezik, melyek variálásával szinte teljesen új előételeket kaphatsz. Szóval, ha nem szeretnél új kajákat alkotni, és csak egy kicsit variálnál az ízeken, akkor ne a levest, hanem a levesbetét cseréld le. Következő válogatásunkban erre hozunk néhány szuper példát:
Pataki Józsefné
Felcsiki Tünde
Glutén- vagy laktózérzékenyként nem tudod, hogy milyen levesbetétet tegyél a húslevesbe vagy a krémlevesekbe? Szuper levesbetéteket ajánl Felcsiki Tünde, a Mindmegette szakértője mentes témában.
Ha szeretnél némi változatosságot vinni a cérnametélt-eperlevél-csigatészta tésztatrióba, itt van három másik, amivel feldobhatod, és tartalmasabbá teheted a leveseket.
A levesbetétek finomabbá és kiadósabbá teszik az egyes fogásokat. Következzen néhány népszerű fajta!
Török Zsuzsa
Mitől lesz tökéletes a paradicsomleves? Az klasszikus olasz és az édes menzás egyaránt roppant egyszerű elkészítését tekintve, ám nem árt, ha néhány apróságra odafigyelünk az alapanyagoktól a levesbetéteken át a fűszerezésig. Íme 10 tipp, hogy még finomabb legyen a levesed!
A megszokott levesek egészen más karaktert kapnak, ha újszerű betétekkel kínáljuk őket. Mutatunk 10 izgalmas variációt, amiket lehet, hogy sohasem jutna eszedbe levesbe tenni!