Elkészítés: A grillezés előtti napon pác hozzávalóit összekeverjük, és a húst jól bedörzsöljük, egy éjszakára hűtőbe tesszük. Érdemes a vöröshagyma szeleteket úgy elosztani, hogy minden sor hús közé jusson. Másnap a húsokat ízlés szerint megsózzuk, és forró serpenyőben, grillrácson vagy akár tárcsán megsütjük. A sóval óvatosan bánjunk, mert a páchoz használt nedves ételízesítők is sósak.
A raguhoz a zöldborsót félig megpároljuk. Utána hozzákeverjük a csirkemájat, majd a megmaradt vöröshagymás, fokhagymás, olajos pácot. A gombát akkor tesszük a raguhoz, amikor a máj már majdnem készen van. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és készre főzzük. Aki szereti a csípős ízeket, tehet bele darált erőspaprikát.
Tálaláskor a húsra vagy a hús mellé rakva, rizzsel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre