Elkészítés: A kacsamellet, ha szükséges, megtisztítjuk. A bőrős részét beirdaljuk, és ezzel az oldalával lefelé sütni kezdjük. Sózzuk, borsozzuk, majd amikor az bőrös oldala már kellően megpirult, megfordítjuk, és készre sütjük.
A kétféle mustárt összekeverjük, kevés sót adunk hozzá, és állandó keverés mellett kevés olívaolajat és ecetet csurgatunk bele. Beleszórjuk a felkarikázott póréhagymát és a feldarabolt angol zellert. Ebbe a salátaalapba keverjük bele a héjában főtt, karikára vágott burgonyát is.
A kacsahúst szeletelve, a burgonyasalátával együtt tálaljuk.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre