Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grillezett kacsamell zelleres burgonyasalátával

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kacsamellet, ha szükséges, megtisztítjuk. A bőrős részét beirdaljuk, és ezzel az oldalával lefelé sütni kezdjük. Sózzuk, borsozzuk, majd amikor az bőrös oldala már kellően megpirult, megfordítjuk, és készre sütjük.

A kétféle mustárt összekeverjük, kevés sót adunk hozzá, és állandó keverés mellett kevés olívaolajat és ecetet csurgatunk bele. Beleszórjuk a felkarikázott póréhagymát és a feldarabolt angol zellert. Ebbe a salátaalapba keverjük bele a héjában főtt, karikára vágott burgonyát is.

A kacsahúst szeletelve, a burgonyasalátával együtt tálaljuk.

Jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetnek

Friss