Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A falra másznak Gordon Ramsay tojáspucolási technikájától

default user icon
MME
Számtalan technikát találhatunk az interneten arra vonatkozóan, hogy mégis hogyan lehet a lehető leggyorsabban megpucolni egy főtt tojást. Nos, ezt a sort most a világhírű mesterszakács, Gordon Ramsay is tovább dagasztja, amitől az internetezők teljesen kiakadtak.

Ramsay legutóbbi videójában ráment készített, amiben nem igazán látunk kivetnivalót, hiszen sokan szeretjük. Viszont amikor a mesterszakács az ételhez főzött tojás pucolását prezentálta, követői szerint technikája higiéniai szempontból enyhén szólva is hagy némi kivetnivalót maga után- írja a LADbible.

@gordonramsayofficial #Ramen needs a perfect yolky #egg to go with it….here’s my tips to make the perfect soft boiled egg from #Ramsayin10 ! #tiktokcooks #learnontiktok ♬ original sound - Gordon Ramsay

A videóban jól látni, hogy Gordon Ramsay nem kevesebb, mint hat percig főzi a tojást, amit később jeges vízbe tesz. Aztán itt jön a csavar, amitől letették a hajunkat a TikTok-felhasználók. A sztárséf a jeges vizes hűtés előtt még megtörte a tojás héját az alján és belefújt. Elmondása szerint ezt azért tette, mert szerinte így a legegyszerűbb megpucolni a főtt tojást. Nektek mi a véleményetek erről a rendhagyó megoldásról?

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss