hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombakrém pirítossal

30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gombát megtisztítjuk, majd lereszeljük. A vöröshagymát apróra vágjuk, és 10 dkg vajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, és zsírjára sütjük. Meghintjük a liszttel, elkeverjük, majd felengedjük a tejjel. Folyamatosan keverjük, míg felfő, majd a tűzről levéve ízesítjük a fűszerekkel. Ezután a maradék vajat elkeverjük benne még melegen.

Miután lehűlt, hűtőben tárolva napokig eláll.

Pirított bagettel kínáljuk.

Megjegyzés

Egy korábban feltöltött receptemet fejlesztettem tovább, most már csak a fentiek alapján készítem. - cic

Ezek is érdekelhetnek