Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gesztenyekrémleves rumos mazsolával

MME MME
2 4.4/5
30 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A mazsolát rumba áztatjuk. A gesztenyepürét villával összetörjük. A tejből egy merőkanálnyit elveszünk, simára keverjük benne a pudingport és a cukrot.

Elkészítés: A maradék tejet felforraljuk, folyamatos kevergetés mellett belecsorgatjuk a pudingporos tejet, beletesszük a gesztenyepürét, és 1-2 percig főzzük. Lehúzzuk a tűzről, a vaníliás cukorral ízesítjük, majd merülőmixerrel habosítjuk. A rumos mazsolát belekeverjük, és juharsziruppal vagy mézzel „pettyegetve” kínáljuk akár melegen, akár jégbe hűtve.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 928 kcal

Ezek is érdekelhetnek