Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

"Amikor lefogytam, azt hittem, enyém a világ" – Gáspár Bea újra hadat üzent a plusz kilóknak

default user icon
MME
A Hal a torán háziasszonya nem is olyan régen több mint 20 kilótól szabadult meg. Sajnos a siker nem volt tartós, Bea asszony megint súlyfelesleggel küzd. Ezúttal azonban elszánt, és természetes módszerekkel igyekszik visszanyerni versenysúlyát.

Gáspár Bea két évvel ezelőtt döntött úgy, hogy ideje valamit tenni az egészsége érdekében. Ekkor ugyanis már több, mint 90 kilót mutatott a mérleg nyelve, ami igencsak megijesztette. Végül gyomorcsökkentő műtéten esett át, ami után 20 kilótól sikerült megszabadulnia. Sajnos azonban nem sokáig bírta visszafogni magát, ráadásul a változókor is közbeszólt, így a kilók újra elkezdtek felkúszni rá.

„A vérképemben a vonatkozó értékek rendeződtek ugyan, és végre jól éreztem magam a bőrömben, de a falási rohamaim megmaradtak, ilyenkor ropit ettem. Egy év alatt suttyomban visszakúszott 10 kiló, tehát már csak a leadott súlyom felét tudtam megtartani. Nagyon megrémültem, mert jövőre 50 éves leszek és a változókor összes tünetét produkálom, egyelőre a hőhullám kivételével. De nagyon lelassult az emésztésem, ha össze-vissza eszem, puffadok és vizesedek is" – mondta elkeseredve a Hal a tortán háziasszonya a Borsnak.


Bea jövőre lesz 50 éves, és a kerek évfordulóra szeretné visszanyerni az operáció utáni régi formáját. Mivel jól tudjuk, hogy a koplalás sosem segít a súlyproblémákkal küzdők számára, ezért bizonyos étrend-kiegészítőket ajánlottak részére, ami hatékonynak bizonyult, eredménye pedig jól látható.

„Néhány hete ezért úgy döntöttem, életmódváltásra van szükségem, de önmagában az még nem vált be, olyasmire volt szükségem, ami beindítja a fogyást és ebben egy étrendkiegészítő segít. Mostanra visszatért a normális anyagcserém, és ezzel együtt elindultak lefelé a kilók, olvad rólam a zsír. Most voltam negyvenkilenc, és megfogadtam, az ötvenet már úgy fogom ünnepelni, hogy nagyon jól érzem magam a bőrömben, és jól is fogok kinézni"– büszkélkedett Bea asszony a változásával kapcsolatban, aki ezúttal kizárólag természetes módszerekhez fog folyamodni.

(Nyitókép: MME archív)

Ajánljuk még:

GÁSPÁR BEA KÖNNYŰ, NYÁRI DESSZERTJÉTŐL ÖSSZEFUT A NYÁL A SZÁDBAN: ÍGY KÉSZÜL A KÓKUSZOS TÚRÓGOMBÓC>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss