Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fetás-spenótos kosárkák babsalátával

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
15 adag

Elkészítés

  1. A fetasajtot, a krémsajtot és görög joghurtot összekeverjük, hozzáadjuk az apróra vágott paprikás szalámit, a szintén apróra vágott snidlinget (ízlés szerint) és a bébispenótot. A krémmel megtöltjük a tésztakosárkákat.
  2. A vörösbabot, a zellert, a koktélparadicsomot, a kaliforniai paprikát, a salottahagymát, a fokhagymát és a csilipaprikát apróra vágjuk, a répát lereszeljük, majd összekeverjük őket, végül pedig egy kevés friss, apróra vágott bazsalikomot is szórunk rá.
  3. Az olívaolajat, a mézes dijoni mustárt és a citromlevet összekeverjük, majd ráöntjük a salátára.
  4. Az elkészült salátát vörös cikória levéllel és a fetás-spenótos kosárkákkal tálaljuk.

Videó! Így készítheted el a fetás-spenótos tésztakosárkát babsalátával! >>> 

POFONEGYSZERŰ SAJTGOLYÓK A SZILVESZTERI BULIRA >>> 

Ezek is érdekelhetnek