Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt szereti legjobban Rácz Jenőben a felesége

default user icon
MME
Jól bizonyítja az idő múlásának gyorsaságát az, hogy Rácz-Gyuricza Dóra és Rácz Jenő már második házassági évfordulójukat ünneplik augusztusban. Amióta megszületett két gyönyörű gyermekük, a házaspár élete szinte csak róluk szól, aminek egy-egy pillanatát követőikkel is megosztják. Dóri most azonban azt is elárulta, mit szeret a legjobban a sztárséfben.

A sztárséf felesége a napokban arról írt Instagramon, hogy mit szeret a legjobban férjében, ugyanis követőit nagyon érdekelte. Nem kellett sokat várnia a rajongóknak, a válasz hamar megérkezett.

Nehéz eldönteni. Imádom, hogy milyen apja a kislányomnak. Szeretem a humorát, az erejét (lelkit és fizikait egyaránt), a határozottságát, hogy igényes, mindig tiszta, jó illata van és jól öltözködik – írta a kérdésre válaszolvaszúrta ki a Bors.

Később azonban azt is leszögezte, hogy nem csak szülőként, hanem szerelmespárkánt is tekintenek egymásra, ami a mai világban nagyon fontos. Ez akár a hosszú házasság titka is lehet. Gyuricza egyébként még A Konyhafőnök című műsor versenyzőjeként ismerte meg a sztárséfet, kapcsolatuk pedig azóta is felhőtlen.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss