Csukott szemmel akarta lecsapni a galamb fejét A Konyhafőnök versenyzője - Videó

default user icon
MME
A Konyhafőnök eleve nagy stresszt rak a versenyzőkre, hiszen egy stúdiókonyhában, a kamerák és a séfek előtt, időre kell elkészülniük az ételekkel, melyekhez néha számukra idegen alapanyagokat is fel kell használni. Erre azonban még rátesz egy lapáttal, hogy aki hibázik, extra nehezítést is kaphat.

Az idei, jubileumi évad egyik versenyzője, Nagy Nesika a legutóbbi adásban nem választhatott magának alapanyagot, és azzal kellett dolgoznia, amelyet versenyzőtársa, Lara emelt ki számára. Lara sokáig gondolkodott, végül meghallgatva a séfeket úgy döntött, hogy a balkáni gerlét, azaz galambot ad Nesikának, így a versenyzőnek ebből a kis madárból kellett elkészítenie a fogást.

A fiatal lány egy hatalmas késsel esett neki az apró galambnak, ráadásul nem vágódeszkán, hanem a tányéron kezdte feldolgozni az alapanyagot, ezt pedig a séfek sem hagyták szó nélkül.

Nesika végül mégis ügyesen leszedte a galamb mellehúsát, ám amikor arra került a sor, hogy levágja a fejet és a nyakat, már nem mert odanézni. Becsukta a szemét, elfordított a fejét és így emelte magasba a kést, hogy lecsapjon a galambra, de a séfek közbeavatkoztak és kérték, hogy úgy vágja le a nyakat, mintha elszelne egy uborkát.

Nesika végül sérülés nélkül megúszta a galambbal való munkát.

Borítókép: RTL

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss