Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Európa-liga-döntő: ilyen ételeket és italokat fogyaszthatsz a Puskásban

default user icon
MME
Szerda este 21 órától rendezik a Puskás Arénában az Európa-liga döntőjét. Mutatjuk, milyen ételek és italok kaphatók a stadionban, és mi az, amit semmiképp se vigyünk magunkkal, mert nem engedik be a mérkőzés helyszínére.

Nem kell aggódniuk a drukkereknek: nem maradnak éhen és szomjan a szerda esti Európa-liga-döntőn. Lássuk, mi a Puskás Aréna kínálata!

MI KAPHATÓ A STADIONBAN?

A Puskás Arénában számos vendéglátóegység működik. Az üdítőitalok közül kapható víz, szóda, valamint gyümölcslevek és energiaitalok. Sört is lehet vásárolni a stadionban és a szurkolói találkozópontokon. A büfében öt százalék alatti alkoholtartalmú sör vásárlására lesz lehetőség. Az uefa.com rendezvénykalauza szerint a kínálatban Heineken, Heineken Silver, Heineken 0.0 és Gösser Natur Zitrone 0.0% szerepel. A szemét minimalizálása érdekében a fesztiválokon is megszokott repoharas rendszer működik.

Az italkínálaton túl a drukkerek különféle harapnivalók közül választhatnak: hot dogok, szalámis és sajtos szendvicsek, perecek, szuperfoodsaláta, popcorn, csokoládék és csipszek is vásárolhatók az aréna területén. A vendéglátóegységek 18 órától a mérkőzés lefújásáig tartanak nyitva.

További fontos információ, hogy az Európa-liga-döntő idején a stadionban nem lehet készpénzzel fizetni. Vásárláskor csak érintős bankkártyával, hitelkártyával és egyéb érintésmentes fizetési módon egyenlíthetjük ki a számlát.

MIT NEM VIHETÜNK BE AZ ARÉNÁBA?

A stadionba biztonsági okokból nem engednek be A4-es méretűnél nagyobb szatyrot, hátizsákot. Emellett a szabályzat szerint tilos saját ételt vagy italt – beleértve az alkoholt is – bevinni a mérkőzés helyszínére. Azonban ha valakinek orvosi okokból szükséges magánál tartania gyógyszert, ételt vagy italt, előzetesen, írásban mentességet kérhetett a szervezőktől.

A Sevilla–Roma Európa-liga-döntő 21 órakor kezdődik a Puskás Arénában. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss