Vilmos herceg szereti a sült csirkét, a steaket, utóbbit lehetőleg jó véresen és az sem titok, hogy nem egyszer rendelt már pizzát a Buckingham-palotába. De vajon ugyanezeket az ételeket szereti-e felesége, Katalin? Brit lapok szerint a hercegnének négy nagy kedvence van.
Csirke
A világon az egyik leggyakrabban fogyasztott hús, amit Katalin is nagyon szeret. A hercegné törkeszik arra, hogy az egész család gyakran egyen szárnyast. Vilmossal szeretnek főzni és előfordult már, hogy lefotózták, amint hazafelé tartott a boltból és csirke is lapult a bevásárlótáskában.
Curry
A Mirror című lap szerint, amikor Katalin és Vilmos 2016-ban Kanadában járt, akkor ellátogatott a híres indiai étteremben, a Vij-be, ahol curryt fogyasztottak. A szakács megkérdezte Katalint, hogy szeret-e főzni, ő pedig azt mondta, hogy igen, különösen szereti a curryt elkészíteni. Ezt később Carolyn Robb, a királyi család séfje is megerősítette, hogy Katalin megkedvelte a főzést és gyakran készít curryt is.
Zöldségek
Katalin imádja a zöldségeket. Amikor első gyermekével, György herceggel terhes volt sok zöldséget, avokádót fogyasztott, hogy a reggeli rosszullétein enyhítsen.
Nyers ételek
Katalin nemcsak az alakját, hanem ragyogó bőrét, haját annak is köszönheti, hogy sok nyers ételt fogyaszt. Szereti a nyers salátákat, és nagy kedvence a gazpacho, ami nyers zöldségekből készül és szereti a ceviche-t, a pácolt nyers halat is.