hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezért a 4 ételért rajong Katalin hercegné

default user icon
MME
Ha híres vagy, akkor az emberek kíváncsiak arra, hogy hogyan élsz, mit eszel. Katalin hercegné annak ellenére, hogy férje Vilmos herceg a brit trón várományosa, nem reggelizik kaviárt és nem a világ legdrágább ételeiért rajong. Katalin olyan ételeket szeret, amit egy átlagember is könnyedén beszerezhet, vagy elkészíthet.

Vilmos herceg szereti a sült csirkét, a steaket, utóbbit lehetőleg jó véresen és az sem titok, hogy nem egyszer rendelt már pizzát a Buckingham-palotába. De vajon ugyanezeket az ételeket szereti-e felesége, Katalin? Brit lapok szerint a hercegnének négy nagy kedvence van.


Csirke

A világon az egyik leggyakrabban fogyasztott hús, amit Katalin is nagyon szeret. A hercegné törkeszik arra, hogy az egész család gyakran egyen szárnyast. Vilmossal szeretnek főzni és előfordult már, hogy lefotózták, amint hazafelé tartott a boltból és csirke is lapult a bevásárlótáskában.

Curry

A Mirror című lap szerint, amikor Katalin és Vilmos 2016-ban Kanadában járt, akkor ellátogatott a híres indiai étteremben, a Vij-be, ahol curryt fogyasztottak. A szakács megkérdezte Katalint, hogy szeret-e főzni, ő pedig azt mondta, hogy igen, különösen szereti a curryt elkészíteni. Ezt később Carolyn Robb, a királyi család séfje is megerősítette, hogy Katalin megkedvelte a főzést és gyakran készít curryt is.

Zöldségek

Katalin imádja a zöldségeket. Amikor első gyermekével, György herceggel terhes volt sok zöldséget, avokádót fogyasztott, hogy a reggeli  rosszullétein enyhítsen.

Nyers ételek

Katalin nemcsak az alakját, hanem ragyogó bőrét, haját annak is köszönheti, hogy sok nyers ételt fogyaszt. Szereti a nyers salátákat, és nagy kedvence a gazpacho, ami nyers zöldségekből készül és szereti a ceviche-t, a pácolt nyers halat is.

EZÉRT AZ ÉDESSÉGÉRT RAJONG KATALIN HERCEGNÉ >>> 

DURVA! EZEKET AZ ÉTELEKET TILOS ENNIE KATALINNAK ÉS VILMOSNAK >>> 

EZ AZ EGYSZERŰ ÉTEL ENYHÍT A VÁRANDÓS KATALIN HERCEGNŐ ROSSZULLÉTEIN >>> 

EZT AZ ÉTELT IMÁDJA GYÖRGY HERCEG >>> 
EZEKET AZ ÉTELEKET ESZI TITOKBAN GYÖRGY HERCEG ÉS SAROLTA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss