Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez az egyszerű étel enyhít a várandós Katalin hercegnő rosszullétein!

default user icon
MME
Kate Middleton harmadik terhessége sem nevezhető éppen zökkenőmentesnek: a Cambridge-i hercegnő nem csak reggelente, hanem egész nap folymatosan émelyeg és hányingere van. De férje, Vilmos herceg állítása szerint van egy étel, ami kicsit enyhít az egésznapos rosszullétein.

Szeptember negyedike óta tudja a világ, hogy Cambridge hercege és hercegnője, azaz Kate Middleton és Vilmos herceg ismét gyermeket vár - és azt is, hogy Katalint, várhatóan a 20. hétig nem látni majd nyilvánosan, mert, ahogy első két terhessége alkalmával is, a hercegnőt hyperemesis gravidarum, azaz vészes terhességi hányás kínozza. 

Hyperemesis gravidarum egy terhesség alatt jelentkező komplikáció, amely súlyos hányingerrel és rendszeres hányással jár, komoly súlyveszteséget és vészes kiszáradást okozva. Az orvosai a hercegnőt folyamatos megfigyelés alatt tartják, ha szükséges, infúziót kap, és minden programját lemondták év végéig.

Van azonban valami, ami enyhít a hercegnő állapotán, és ez, férje elmondása szerint nem más, mint a gyömbéres keksz.

"Persze nincs az a gyömbérmennyiség, ami véget vetne a rosszulléteknek, de a kekszek sokat segítenek" - nyilatkozta Vilmos herceg egy alapítvány jótékonysági gálasestjén a felesége állapotára vonatkozó kérdésre.

Amikor Katalin hercegnő nagy ritkán önmaga, akkor szívesen eszik indiai fogásokat, vagy pizzát, amit nagy kedvvel fogyasztott és rendelt a kórházba akkor is, amikor a most 5 éves György hereceggel vagy a kétéves Sarolta hercegnővel volt várandós.

ÍGY ÉTKEZIK II. ERZSÉBET ÉS CSALÁDJA: 10 ELKÉPESZTŐ SZOKÁS A BUCKINGHAM PALOTÁBÓL! >>> 
KIRÁLYI DIÉTA: EZZEL A MÓDSZERREL FOGYOTT KATALIN HERCEGNÉ >>> 
EZT ESZI GYÖRGY HERCEG AZ ISKOLÁBAN >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss