Elkészítés: Elkészítjük a tölteléket: a csirkemájat és a hagymát apró kockákra vágjuk, és kevés olajon mindkettőt megsütjük, majd félretesszük. A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk, beletesszük a kockára vágott tojásokat, a felaprított petrezselymet, a nyers tojásokat, valamint a kihűlt hagymás májat. Ízlés szerint ízesítjük, és az egészet összekeverjük.
A mennyiségnek megfelelő tepsit kikenjük olajjal vagy zsírral. Belerakjuk a hússzeletek felét, minden húsra töltelék kerül, megint hús, majd újra töltelék. Kevés olajjal meglocsoljuk, tejföllel megkenjük a tetejét, majd előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre