Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csomagolj csokival!

default user icon
MME
Kis karácsony, nagy készülődés! Ha te is szívesen készítesz különleges csomagolást az ajándékokhoz, akkor imádni fogod D. Tóth Kriszta dekortippjeit, akivel a Ferrero cég meghívottjaként az ünnepi csomagolási fortélyokról beszélgettünk.

Az év vége közeledtével a Ferrero nem csak a pralinékedvelőkre gondolt, hanem azokra is, akik szeretik becsempészni a karácsonyi hangulatot otthonukba. Összegyűjtötte a legújabb trendeket, hogy asztaldíszítés, csomagolási fortélyok és adventi dekorációk formájában tippeket adjon és segítse a ráhangolódást az ünnepekre. Egy mottó van csupán: készüljön minden házilag! 

Édes dekoráció

A dekorációk a legkedveltebb Ferrero pralinék: Raffaello, Ferrero Rocher és Mon Chéri felhasználásával számos ötletet adnak csomagoláshoz, díszítéshez. Sokféle formával, színnel és különböző anyagokkal készíthető el egy-egy karácsonyfa motívummal ellátott dísz akár az ünnepi asztalra, az ajándékcsomagokra vagy a lakás bármely pontjára.

Fontos a csomagolás!

D. Tóth Kriszta házigazdaként vett részt az eseményen, ahol elárulta: „A legszebb karácsonyaim a nagyszüleimhez kötődnek. Egy somogyi faluban laktak, náluk gyűlt össze a család. Az ünnep központi alakja rajtunk, gyerekeken kívül mindig a nagyapám volt, aki miután felfűtötte a cserépkályhát, beosont a karácsonyfához és csilingelt. Ő készítette a legszebb csomagolásokat a világon, az embernek szinte nem volt szíve kibontani az ajándékát” 

Kis ötlet, nagy siker!

Krisztáról köztudott, hogy nagyon elfoglalt, de arra mindig igyekszik időt szakítani, hogy 10 éves lányával közösen készítsenek karácsonyi dekorációkat, amelyeket aztán Lola az iskolai karácsonyi vásárban csereberélhet – így aztán igazán kapóra jönnek neki idén a Ferrero új kreatív ötletei: 3D-és karácsonyfa, vagy a papírdoboz, és az édes csokis díszítés.

Ezek is érdekelhetnek

Friss