Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkés tésztasaláta glutén- és laktózmentesen

30 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A csirkemelleket megmossuk, kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd hevített növényi zsiradékon megpirítjuk és félre tesszük. Ugyanabban a serpenyőben az apróra vágott lila hagymát kevés zsiradékon megdinszteljük.

2.

A gombát megmossuk, megpucoljuk és kockákra vágjuk, majd a hagymás alaphoz adjuk, sózzuk, borsozzuk. Fedő alatt alacsony fokozaton megpároljuk. (A gomba vizet ereszt, ebben párolódik.) Levesszük a fedőt, és magas hőfokon megpirítjuk a gombát. Megszórjuk petrezselyemmel, és jól összeforgatjuk.

3.

A lehűtött főtt tésztát, a jégsalátát, a sült csirkemellkockákat, a sült gombát, a reszelt sajtot és a tejfölős öntetet összekeverjük egy nagy tálban. Tálalásnál még reszelt sajtot szórunk a tetejére.

Olvass tovább a recept szerzőjéről, a mindenmentes étkezésről >>> 

Megjegyzés

A recept tojás- és adalékanyagmentes változatát megtaláljátok FELCSIKI TÜNDE: MENTES PILLANATOK című könyvében! - Glutén- és laktózmentes

Ezek is érdekelhetnek

Friss