Elkészítés: A csirkecombokat befűszerezem sóval, borssal és olívaolajjal. Egy tepsibe leterítem a kenyereket, ráfektetem a csirkecombokat, majd előmelegített sütőben megsütöm (erre azért van szükség, mert a csirkéből kifolyó zsiradékot a kenyér felissza, és finom, fűszeres kenyérkockákat eredményeznek együtt).
Amíg a csirke a sütőben békésen süldögél, addig összeállítom a salátaalapot. A salátakeveréket beleöntöm egy nagy tálba, majd hozzáadom a felkockázott paradicsomot és paprikát, sózom, borsozom, meglocsolom olívaolajjal, majd türelmesen várok, amíg a csirkék megsülnek.
Az elkészült combokról leszedem a húst, a salátába tépkedem, és a fűszeres kenyeret belekockázom a tálba. Aki szereti, tehet rá ezersziget öntetet vagy kapros-márványsajtos öntetet, de olívaolajjal és balzsamecettel meglocsolva is finom.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre