hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Carbonara - kicsit másképp

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sonkát felcsíkozzuk. A csilit hosszában félbeszeljük, kimagozzuk, és finomra vágjuk. A spagettit forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a csomagolásán megadott utasítás szerint. A főzési idő vége előtt 5 perccel hozzáadjuk a megtisztított borsót, és mindkettőt így főzzük készre. Végül leszűrjük és lecsepegtetjük a keveréket.
  2. A tejszínt simára keverjük a tojásokkal, a sajt felével, a csilivel és a megmosott, megszárogatott petrezselyem lecsipkedett, finomra vágott leveleivel. Az így kapott mártást összeforgatjuk a borsós tésztával, valamint a sonkával. Forrón, a megmaradt parmezánnal megszórva kínáljuk.

    CARBONARA SPAGETTI - AZ ALAPRECEPT, AMIT MINDIG IS KERESTÉL! >>>

    FUSSILI, PENNE, SPAGETTI: MELYIK TÉSZTÁHOZ MILYEN MÁRTÁS PASSZOL? >>> 

    SPAGETTI CARBONARA >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss