Elkészítés: Az előnyújtott leveles tésztát vágjuk fel 4 egyforma darabra. A 2 camembert-t vágjuk félbe. A diót daraboljuk fel.
Mindegyik tészta közepére helyezzünk rá 1-1 fél camembert-t, majd a széleit összefogva formázzunk belőlük batyukat.
Ezután egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük egymástól kicsit távolabb a tésztabatyukat. A tojást verjük fel egy villával, majd kenjük le vele a tésztát. Ezután szórjuk meg a darabolt dióval.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd magas hőmérsékleten süssük szép pirosra, ropogósra.
A sütőből kivéve hagyjuk pár percig hűlni, majd tálaljuk. Ízlés szerint salátát is kínálhatunk mellé.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre