Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

8+1 zsenge borsóleves, amiből mindenki két tányérral szed

default user icon
MME
A zsenge zöldborsóleves a nyár egyik nagy slágere. Egyszerű elkészíteni, ráadásul rengetegféleképpen variálható - ahány ház, annyi borsóleves recept. Mutatjuk a mi kedvenceinket!

A zöldborsó nemcsak finom, de nagyon egészséges is. Igazi vitaminbomba - sok benne a C- és B-vitamin, de magas a kalcium- és magnéziumtartalma is. Tele van fehérjével, ami az egyik legfontosabb nélkülözhetetlen tápanyagforrásunk, az izmok első számú védelmezője. Magas rosstartalma pedig serkenti az emésztést, a diéták fontos alapanyaga lehet.

A borsóleves igazi klasszikus, a tavaszi-nyári ebédek egyik legnagyobb kedvence. Készíthetjük nokedlivel vagy tésztával, paprikás rántással, extra sok petrezselyemmel, de akár tárkonnyal felturbózva is, a végeredmény mindig zseniális lesz. Ha még nincs egy tuti recepted, akkor mutatunk párat, amivel garantáltan nem lőhetsz mellé!

BORSÓLEVES ÓRIÁSNOKEDLIVEL>>> 

ZÖLDBORSÓLEVES MÁJGALUSKÁVAL>>> 

PETREZSELYMES ZÖLDBORSÓLEVES NOKEDLIVAL>>> 

HAGYOMÁNYOS ZÖLDBORSÓLEVES>>> 

KLASSZIKUS BORSÓLEVES>>> 

NAGYI FÉLE ZÖLDBORSÓLEVES>>> 

BORSÓLEVES GALUSKÁVAL>>> 

TÁRKONYOS ZÖLDBORSÓLEVES>>> 

+1 Mentás zöldborsókrémleves, ahogy Gáspár Bea készíti>>> 

Ezek is érdekelhetnek