Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borász pecsenyéje

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, mustárral megkenjük, és legalább 1 órát pihentetjük.

Serpenyőben felforrósítunk kevés olajat, amiben a hússzeletek minden oldalát megpirítjuk, aláöntjük a mustot /bort/, fedővel letakarjuk, mérsékelt tűzön puhára pároljuk, gyakran forgatva és locsolgatva. Végül hozzáadjuk a szőlőszemeket és a vajat.

Vajas burgonyával, párolt zöldséggel, pirított burgonyával tálaljuk a hússzeleteket, a pecsenyelével gazdagon meglocsolva, szőlővel, esetleg körtével díszítve.

Megjegyzés

Elkészíthető sertéskarajjal, sertéscombbal, csirkemájjal.
- buksz39

Ezek is érdekelhetnek

Friss