A lisztet kimérjük, majd hozzáadjuk a porcukrot és a sót. Géppel összedolgozzuk a felkockázott vajjal együtt, és a kevés vízzel. A tésztát fóliába tesszük, majd a hűtőbe rakjuk pihenni.A 23 cm-es piteformát kivajazzuk, a tésztát kivesszük a hűtőből kb. 30 perc pihentetés után. Kinyújtjuk akkorára, hogy a piteformába bele tudjuk helyezni. Ügyelve arra hogy a szélén mindenütt egy ujjnyival túllógjon. Villával megszurkáljuk a tészta alját, majd a széleit levágjuk. Sütőpapírt teszünk rá, és a közepébe szárazbabot szórunk. 10 percre előmelegített sütőbe 200 Celsius fokon sütjük, majd kivesszük, és eltávolítjuk a babot, és a zsírpapírt.Még 10 percig sütjük.A sütő hőfokát visszavesszük 180 fokra,majd a tölteléknek valókat összedolgozzuk. A tojásokat habosra keverjük a cukorral és hozzáadjuk a puha vajat.Ezt követően beledolgozzuk a krémsajtot és végül csomómentesen elkeverjük benne az őrölt mandulát.A kész masszát a sült és langyosra hűlt tésztába töltjük.A felezett konzerv barackokkal kirakjuk,mandulapehellyel megszórjuk,és 160 fokon további 35-40 percig sütjük.Kihűlve szeleteljük,vaníliás porcukorral megszórva nagyon finom!