Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt ne próbáld ki: májpusztító kihívással kezdi a száraz novembert

default user icon
MME
A 25 éves férfi májának idén biztosan jót tenne, ha legalább olyan komolyan venné az idei száraz novembert, mint amilyen eltökéltséggel fogyasztott el 200 nap alatt 2000 korsó sört. A maratoni kocsmatúrát TikTok oldalán dokumentálta.

John May az elmúlt hat és fél hónapban napi 10 korsó sört ivott meg azzal a szándékkal, hogy megdöntsön egy korábbi rekordot. A Vice magazin szerint a 25 éves brit férfi a közösségi médiában látott egy másik srácot, aki egy év leforgása alatt 1000 korsót próbált meginni, ami szerinte simán teljesíthető, ezért a mennyiséget a duplájára emelte.

@j0nmay #jonmay #fyp #pints #alcohol #beer ♬ original sound - Jon May

Nem volt olcsó mutatvány, hiszen véleménye szerint ha forintosítani kéne teljesítményét, ez megközelítőleg 8 ezer fontba, azaz 3,3 millió forintjába került a kocsmák közötti taxizást is beleszámolva.

May az italozásait TikTokon is dokumentálta, amivel elmondása szerint 360 ezer plusz kalóriát vitt be a szervezetébe, csatornájának követőszáma pedig 6 ezerről 123 ezerre növekedett. A férfi egyébként tisztában van vele, hogy ezzel durván odavágott szervezetének, ebből kifolyólag pedig senkit nem ösztönöz arra, hogy utána csinálja. A videó alatt található kommentekből az is kiderült, hogy amint lehetősége lesz rá, kivesz egy hét szabadságot munkahelyén és ellátogat egy teljes körű orvosi vizsgálatra az alkohol mellőzése mellett.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss