Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

10 kilót dobott le magáról Judy! Visszanyerte régi formáját az énekesnő

default user icon
MME
Azonnal életmódváltásba kezdett Judy, a Groovehouse énekesnője, amikor januárban mérlegre állt és szó szerint sokkot kapott az eredmény láttán. Azóta eltelt négy hónap, szülés utáni súlyának pedig mára búcsút is intett. Most olyan a ruhákat is föl tudja venni, amilyeneket még a húszas éveiben hordott.

Judy már az elmúlt években sem nézett szívesen tükörbe a fölös kilók miatt, amin a karanténidőszak még tovább rontott. Idén januárig szó szerint inkább elmenekült a látvány elől, majd hirtelen beütött az elhatározás. Megelégelte, hogy nem érzi jól magát a bőrében, ezért nekilátott az életmódváltásnak, és egy tudományos formulának köszönhetően kevesebb, mint négy hónap leforgása alatt 10 kilótól szabadult meg. 

A fogyáshoz vezető út első lépése az volt, hogy az énekesnő nekilátott egy programnak, amit az interneten talált. Mint mondta, először ő is teljesen szkeptikus volt, ám abban bízott, hogy ha legalább az éhségét csökkenti, már azzal nyert ügye van.

– Egy kúrába kezdtem, ami segítette rendbe hozni az anyagcserémet. Kényes téma ez a velem korabeli hölgyeknek, hiszen ezzel sokunknak van gondja. Egy vákuumrost kipucolta a felgyülemlett lerakódásokat, amik hozzájárultak a hurkácskáimhoz. Edzeni nem tudtam, hiszen a termek zárva voltak, így mozgás nélkül értem el a tíz kiló fogyást. A kúra másik összetevője egy zsírbontó reagens, ami az én értelmezésemben kemencévé alakítja a testemet, így fizikai erő kifejtése nélkül indul be a kalóriaégetés, a zsírtörés. Ez az anyag képes blokkolni az éhségközpontot ismesélte Judy a Borsnak, aki nem győzi besöpörni a dicséreteket jelentős átalakulásának köszönhetően.

A Groovehouse énekesnője arról is beszélt, hogy ha minden jól megy, remélhetőleg a színpadon is hamarosan megmutathatja magát, a jövőben pedig azon fog dolgozni, hogy megőrizze vonalait. 

- Az a célom, hogy megtartsam a súlyomat, és hogy végre kinyitottak az edzőtermek, így a mozgásról sem kell lemondanom. Hihetetlen érzés, hogy beleférek azokba a ruhákba, amiket húszévesen hordtam. Még szerencse, hogy az a típus vagyok, aki mindig mindent eltesz, mondván, jó lesz az még valamikorfűzte hozzá nevetve Judy. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek