Elkészítés: A tortabevonót felolvasztom és összekeverem a corn flakes-szel. Ezt az általam választott hőálló tálba nyomkodom.
A joghurtot összekeverem a porcukorral, a vaníliás cukorral és az expressz zselatin fix-szel. (Ha ez esetleg nincs otthon, tökéletes a sima zselatin. Ebben az esetben a joghurtot és a cukrot összefőzzük, majd a zselatint akkor keverjük hozzá, amikor már langyos, és sűrűsödésig keverjük.) Ezek után hozzákeverjük a túrót, amit előzetesen szitán áttörünk. Akinek kevés ideje van, villával érdemes próbálkozni.
Időközben felverjük a habtejszínt, és a hideg masszához óvatosan hozzákeverjük. (Figyelem: sima zselatin használata után várjuk meg, míg a massza kihűl, hogy össze ne essen a hab.)
Ezek után a joghurtos-túrós krémet a con flakes-es csokira borítom, és beteszem a hűtőbe, kicsit hagyom dermedni.
Amint elég dermedt a teteje ahhoz, hogy ne süllyedjenek bele a gyümölcsök, megpakoljuk. (Én ribizlit és nektarint választottam a díszítéshez, hogy kicsit ellensúlyozza az édes ízeket.) Ezt követően leöntjük a langyos tortazselével, újra a hűtőbe tesszük, és hagyjuk dermedni.
Néhány órára szüksége van a dermedéshez, de nagyon finom és szuperkönnyű sütemény készül belőle.