Elkészítés: Páclevet kotyvasztunk az alábbiak szerint: a vöröshagymát finomra vágjuk, a fokhagymát lezúzzuk, és kedvenc pácoló tálunkba hintjük. Belereszeljük a citrom héját, hozzáadjuk a levét, majd a mustárt, a paradicsompürét és a fűszereket. Beleforgatjuk marhánkat, lefedjük, és másnapig rejtegetjük a hűtőben.
A tökéletes álcázás érdekében vigyük el a családot a közeli gyorsbüfébe valami junk foodra, így legalább holnap markánsan kidomborodik majd a különbség…
És elérkezett az ebédidő, kapjuk elő ünnepi teflonunkat, hevítsük fel benne a vajat, és a pácától megszabadított hússzeleteket oldalanként 3 percig süssük rajta. Ha ez kész, merőkanálban forrósítsuk fel a brandyt, majd gyújtsuk meg, és öntsük a húsra. Ha a tűz kialudt, emeljük ki a szeleteket, majd előmelegített tálon, alufóliába bagyulálva óvjuk a kihűléstől.
Dobjuk a serpenyőbe a kakukkfüvet és a leszűrt zöld borsot, hirtelen pirítsuk egy kicsit, majd öntsük nyakon a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, és forraljuk össze.
Tálaláskor a hús mártásával bevonva kerüljön az asztalra, kísérje burgonyakrokett, valamint egy aranyérmes bikavér.