Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöld metélttel körített pulykamell mártásban

MME MME
3 4/5
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A húst megmossuk, falatnyi darabokra vágjuk.

Elkészítés: Felforrósítunk 1 evőkanál vajat, aranybarnára pirítjuk benne a húst. Kiszedjük. A visszamaradt vajra szórjuk a sáfrányos szeklicét, a zöldborsot, ráöntjük a tejszínt, és kevergetve felforraljuk. A keményítővel besűrítjük. A tésztát közben a csomagon olvasható utasítás szerint kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A maradék vajon átforgatjuk. A húst belekeverjük a mártásba, összeforrósítjuk, és a tésztával körítve tálaljuk.

Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 685 kcal

Ezek is érdekelhetnek

Friss