Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A Vasas rántott húsos szendvicsére pályázik a világ, a briteket is felpaprikázta

default user icon
MME
A Vasas stadionjából tweetelt egy fotót a brit Footy Scran arról a szurkolói menüről, ami egy rántott húsos szendvicset és egy korsó sört tartalmaz. Az angol drukkerek teljesen beindultak a 3 eurós ajánlattól, hiszen mint mondják, náluk sokkal silányabb étel kapható a lelátókon, jóval borsosabb áron.

A brit Footy Scran Twitter-oldalán osztott meg egy magyar rántott húsos menüt a Vasas stadionjából, amiről még a The Sun napilap is említést tett egy rövid cikk formájában. A sörrel kombinált klasszikus szendvics láttán teljesen beindultak a brit szurkolók, ami nem is csoda! Több kommentelő is szóvá tette, hogy náluk sokkal silányabb minőségű ételt kínálnak a magyar ár többszöröséért. A tweetet azóta már 5000-nél is többen lájkolták, ráadásul még egy szavazás is indult a menüről, aminek eredménye magáért beszél. A válaszadók 92 százaléka szerint bűn lenne kihagyni a rántott húsos szendvicset egy korsó sörrel párosítva 2,6 fontért, ami hazai fizetőeszközbe átszámolva megközelítőleg 1200 forintot jelent - írja a Világgazdaság.

A fotó alatt olvasható kommentekből az is kiderül, hogy Angliában ezért az árért egy korsó sört sem lehet venni, ezért számukra hihetetlen, hogy Magyarországon még egy szendvics is belefér a Vasas-menübe ezen az áron. Volt, aki azt írta, hogy Londonban egy hasonló ajánlatért 15 fontot, azaz nagyjából 6500 forintot is elkérnek, ráadásul egyáltalán nem mondható finomnak.

A Footy Scran egyébként nem először posztol kaját magyar stadionból. Tavaly év végén az Újpest pályáján egy lila hagymás zsíros kenyér és sör menüt osztottak meg, amiért akkor 2,2 fontot, durván 900 forintot kértek. Igaz, akkor többen azon akadtak fenn, hogyan lehet nyers hagymát kenyérrel enni. Ám ennek ellenére már erre a menüre is teljesen begerjedtek a világ szurkolói - emlékeztet a lap.

A Footy Scran egy olyan Twitter-oldal, ami leginkább a stadionokban kapható ételkínálatokra fókuszál, de a követők is megoszthatják kulináris élményeiket a világ különböző lelátóiról.

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss