Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Undorító! A kukából szolgálták fel a krumplit az egyik Burger Kingben

default user icon
MME
Letartóztatták az egyik Burger King étterem üzletvezető helyettesét, miután állítólag a kukából szedte ki azokat a sültkrumplikat, melyeket felszolgáltak a vendégeknek.

Az egyik dél-karolinai Burger Kingben dolgozott a 39 éves Jaime Christine Major, akit hétfőn tartóztatott le a rendőrség, mivel állítólag kivette a már szemétbe dobott sült krumplit, majd belecsempészte azt a vendégek csomagjába. A kukás krumplit frissen sült burgonyával takarta el.

Az ügy úgy bukott ki, hogy pár nappal korábban a rendőrséget kihívták az étteremhez rendbontás miatt. A helszínen két nő üvöltözött a Burger King dolgozóival, fenyegetőztek és trágár szavakat használtak, az azonban nem derült ki, miért tört ki a balhé. Mivel a két rendbontó nem akart lenyugodni, mindkettejüket letartóztatták.

Két nappal az eset után a Burger King bejelentést tett a rendőrségen és feljelentették saját dolgozójukat, aki a kukából szolgálta fel az ételt. Nincs egyértelmű utalás arra, hogy van-e összefüggés a két eset között, de az üzletvezető helyettes a tettéért akár 20 év börtönt is kaphat – olvasható a New York Post cikkében.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss