Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brutális burgerrel erősít az ismert gyorsétteremlánc

default user icon
MME
Egy igazi sajtszörnnyel sokkolja vendégeit az közkedvelt étteremlánc. Új hamburgerük legalább annyira merész, mint amilyen egyszerű, hiszen semmi mást nem tartalmaz a buci, csak sajtot. Nem is keveset.

A Burger King legújabb hamburgere egyelőre csak thaiföldi éttermükben kapható, fogadtatása pedig igen vegyesre sikerült. Van, aki imádja, ám olyan visszajelzések is érkeztek, miszerint jó lenne, hogy amilyen gyorsan jött, olyan hirtelen el is tűnne az étlapról. Első ránézésre talán azt gondolhatja az ember, hogy minden földi jóval meg van pakolva, ám ezzel ellentétben csupán egyetlen dolog került a burgerbe. Ez pedig nem más, mint a sajt. Egészen pontosan húsz szelet amerikai sajt.

@travisleon1 Would you eat this? Trying burger kings thailands REAL cheese burger so you dont to #burgerkingth #burgerkingthailand #thailand #thaifood ♬ original sound - Travis Leon

Szóval ha a gyorsétteremlánc hazánkban is bevezetné ezt a furcsaságot, nem árt felkészülni arra, hogy a húst, a paradicsomot, a salátát, a savanyúságot, a fűszereket és a hagymát keresni is fölösleges a „szuper sajtburgerre” keresztelt húspogácsa nélküli töltött zsemlében. Azt, hogy mennyibe kerül a körülbelül 2260 kalóriás Super Cheeseburger, egyelőre nem tudni, ám az biztos, hogy klasszikus változatától valamivel olcsóbb.

Nem is olyan régen a Meki húzott valami nagyon furcsát Indonéziában. A étteremlánc úgy döntött, hogy azok igényeit is kielégítenék, akik esküvőjüket nem a hagyományos formában, hanem egy jó burgerrel, közepes sült krumplival és valamilyen üdítővel ünnepelnék a násznép társaságában.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss