Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Éljen az ifjú pár! Lakodalmas menüvel újít a McDonald’s

default user icon
MME
Első hallásra igen furán hangzik a McDonald’s legújabb ötlete, amivel a friss házasokat és a násznépet igyekeznek megcélozni. Ha belegondolunk, akár még működhet is a dolog, hiszen azok, akik gyerekkorukban a Mekiben rendeztek gyerekzsúrt születésnapjuk alakalmával, ők mára már felnőttek.

Indonéziába úgy döntött az étteremlánc, hogy azok igényeit is kielégítenék, akik esküvőjüket nem a hagyományos formában, hanem egy jó burgerrel, közepes sült krumplival és valamilyen üdítővel ünnepelnék a násznép társaságában. Nos, a McDonald’s az ilyen és hasonló igények teljesítésére egy olyan esküvői cateringgel készül, amiben csirkefalatkákat és burgereket találhatunk.

A 230 dollárba, aktuális árfolyamon számolva 81.500 forintba kerülő ajánlat 100 doboz négyes kiszerelésű csirkefalatkát, valamint szintén 100 darab csirkés burgert tartalmaz, de az adagok igények szerint variálhatóak. Arra egyelőre még nincs lehetőség, hogy a lagzinak is a McDonald’s biztosítsa a helyszínt, ám egy jól felszerelt ételbódéval szinte bárhova ki tudnak települni.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

McDonald's Indonesia (@mcdonaldsid) által megosztott bejegyzés

Az ajánlat egyelőre csak Indonéziában érhető el, ám ha sikeres lesz a kezdeményezés, Európa-szerte is hamar elterjedhet.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss