Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tonhalas mungababcsíra saláta

MME MME
5/5
15 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A tonhalkonzervet lecsöpögtetjük, de egy kevés olaj maradhat rajta. Összekeverjük ízlés szerint majonézzel, sóval, feketeborssal, citromlével és az apróra vágott lilahagymával. Rádobjuk a mungababcsírát, a félbevágott koktélparadicsomokat, a felszeletelt olívabogyókat és az apróra vágott bazsalikomot. Az egészet óvatosan összekeverjük, és pirítóssal tálaljuk, de anélkül is fogyasztható, mivel laktató.

Megjegyzés

Elkészítés után 15-20 percre tegyük hűtőbe. A mungabacsíra nagyon egészséges és ízletes. A saláta fogyasztható előételként és főételként egyaránt. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss