Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tatárbifsztek II.

> 90 perc
egyszerű
költséges
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst ujjnyi szeletekre vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, megkenjük mustárral, tálba tesszük, és soronként, hogy mindenhol érje, meglocsoljuk olívaolajjal (a végén lepje el az olaj). A hűtőben érleljük pár napig.
  2. A készítés reggelén kivesszük a húst a hűtőből, aprítógéppel pépesre daráljuk a hagymával, fokhagymával együtt, majd ízlés szerint fűszerezzük a tatárbifszteket sóval, borssal, piros arannyal, mustárral, ketchuppal. Végül hozzákeverjük a tojást és a vajat is. Kenhető masszává dolgozzuk, majd tálalásig behűtjük.
  3. Frissen pirított kenyérrel tálaljuk.

    Ajánljuk még:

TATÁR BIFSZTEK - 3 FÉLEKÉPPEN >>> 

TATÁR BIFSZTEK II. >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss