Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
PATAKY KRISZTINA
Cikk
MME
A tatár bifsztek bélszínből, egyfajta hétköznapi luxusnak számít, de hátszínből készítve jóval pénztárcabarátabb, mégis ugyanolyan finom!
Harcsa Mónika
Valójában miért raktak nyers húst a nyereg alá a nomád népek? És miért hívják a tatár bifszteket amerikai steaknek a franciák? Kezdetben a nyers húst pácolás nélkül, fellógatva érlelték, majd darálás helyett egészen apróra vagdalták vagy a puha részeket késsel kikapargatták a kis inak közül.
Fülöp Sándor
Török Zsuzsa
Szenzációs találmány a hűtőpultban kínált tálcás termék, de ha bizalmatlan vagy a fólia alatt frissességet biztosító védőgázzal és a tartósító adalékokkal szemben, akkor magad daráld le és nyomban használd is fel húst. Így nem lesznek kételyeid a minőségét illetően, továbbá akár kétszer is átküldheted a darálón vagy keverheted a sertést a marhával, hogy finomabb legyen a fasírt.