Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szűzérme gombával, zöldborsóval és chilivel

45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Egy nagyobb serpenyőben olajon az apróra vágott vöröshagymát megpirítom, majd a vékonyabb csíkokra vágott sertésszűzérmét is hozzáadom, kevergetve pirítom, majd amikor már kifehéredett, hozzáadom a vörösbort, de csak apránként, pirítom, mint egy pörköltet.

A gombát megtisztítom és nagyobb darabokra vágom. Hozzáadom a húshoz, majd a zöldborsót is, most már sózom és fűszerezem ízlés szerint, végül a maradék bort is aláöntöm. Belekeverem a magos mustárt is, és meghintem fűszerpaprikával.

Amikor minden megpuhult, utánaízesítek, és készen is van. Párolt petrezselymes rizzsel tálalom.

Megjegyzés

Előfordul, hogy tejszínnel habarom be, de most ilyen egyszerűen készült. - ekesandi

Ezek is érdekelhetnek