Elkészítés: Egy nagyobb serpenyőben olajon az apróra vágott vöröshagymát megpirítom, majd a vékonyabb csíkokra vágott sertésszűzérmét is hozzáadom, kevergetve pirítom, majd amikor már kifehéredett, hozzáadom a vörösbort, de csak apránként, pirítom, mint egy pörköltet.
A gombát megtisztítom és nagyobb darabokra vágom. Hozzáadom a húshoz, majd a zöldborsót is, most már sózom és fűszerezem ízlés szerint, végül a maradék bort is aláöntöm. Belekeverem a magos mustárt is, és meghintem fűszerpaprikával.
Amikor minden megpuhult, utánaízesítek, és készen is van. Párolt petrezselymes rizzsel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre