Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brassói aprópecsenye zöldborsóval

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A szalonnát kockára vágjuk, majd megpirítjuk. (Ha szeretjük a szalonnát, benne hagyjuk, ha nem, akkor kiszedjük!)
  2. A szalonna zsírján megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, illetve fokhagymát, majd rádobjuk a csíkokra vágott sertéshúst. Erős tűzön néhány perc alatt átforgatjuk, majd sóval, őrölt borssal, ételízesítővel, majoránnával fűszerezzük. Pici vízzel felengedjük, beletesszük a zöldpaprikát, és fedő alatt puhára pároljuk.
  3. A zöldborsót sós vízben megpároljuk, majd a puha, zsírjára lesütött húshoz adjuk.A burgonyát megtisztítjuk, felvágjuk, olajban megsütjük, majd alaposan lecsepegtetjük. A brassóit forrón a burgonyára halmozzuk, tálaljuk.

    11 SZAFTOS BRASSÓI, AMINEK KÉPTELENSÉG ELLENÁLLNI! >>> 

    15 MAGYAROS KAJA, AMI NÉLKÜL NEM TUDNÁNK ÉLNI! >>>


Ezek is érdekelhetnek

Friss