hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenóttal töltött rántott csirkemell

MME MME
60 perc
rafinált
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A spenótot lábasba tesszük, és magas hőfokon, fedő alatt megfonnyasztjuk. Esetleg kevés vizet öntünk alá. Sóval, szerecsendióval fűszerezzük, és kb. 3 percig pároljuk, azután lecsöpögtetjük.

A csirkemellfiléket kiklopfoljuk, ha nagyok lettek, akkor hosszában elfelezzük, majd sózzuk és borsozzuk.

Az apró kockákra vágott mozzarellát a spenóttal összekeverjük. A húsokat a masszával megtöltjük, feltekerjük, és fogvájóval összetűzzük.

Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, azután forró olajban, kb. 10 perc alatt kisütjük.

Köretként petrezselymes, vajas főtt burgonyát kínálhatunk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss