Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos-juhtúrós töltött krumplilángos

MME MME
90 perc
megfizethető
5 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát sós vízben megfőzzük, majd forrón megpucoljuk, villával összetörjük.
  2. Az élesztőt a cukor és tej segítségével felfuttatjuk, majd a lángos minden összetevőjét összegyúrjuk és 1 órát kelesztjük.
  3. A töltelékhez a spenótot egy kevés feketeborssal a vajon megfuttatjuk, majd nagyobb darabokra vágjuk és a túrókkal összekeverjük.
  4. 5 részre osztjuk a tésztát és a tölteléket is, majd lisztezett kéz között  kinyújtjuk a tésztát és betöltjük.
  5. Végül aranybarnára sütjük 180 fokos olajban (oldalanként 2 perc kb.) és frissen fogyasztjuk. Tejföllel és fokhagymával megkenve tálaljuk.

Ajánljuk még:

KRÉMESEN PUHA CSIRKEMÁJ 7 PERC ALATT>>> 

CSIRKELÁB PÖRKÖLT TOJÁSOS NOKEDLIVEL>>> 

SÜTŐBEN FŐTT TYÚKHÚSLEVES>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss