A megtisztított pórét és spárgát kisebb darabokra vágjuk. A saláta külső leveleit eltávolítjuk, a belső részét felcsíkozzuk. A zöldségeket forrásban lévő, sós vízbe tesszük a borsóval együtt, és az újraforrástól számított 1-2 percig főzzük. Végül leszűrjük a keveréket.
A szarvacskát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a csomagolásán megadott utasítás szerint. Félreteszünk egy kevés főzőlét, majd a tésztát leszűrjük és lecsepegtetjük, azután összeforgatjuk a pestóval és a félretett főzőlével.
A pestós tésztát tányérokra halmozzuk a zöldségekkel együtt, végül sózzuk és borsozzuk. Egy kevés frissen reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre