Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Videó
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Ezúttal egy egyszerű tésztát hoztunk a tavasz egyik legizgalmasabb zöldségével, a spárgával.
Somogyi Bea
Cikk
Az egyik legnépszerűbb hús a csirke: olcsó, laktató és gyorsan elkészül, pláne, ha tésztával kombinálva kínálod! Íme 9 bombajó csirkés tészta, amit a rohanó hétköznapokban is lazán, csupán 30 perc alatt össze tudsz dobni!
Amikor a természet újjászületik, mi is vágyunk a friss ízekre. Vége a mirelit zöldség-szezonnak, és minden hónappal egyre jobban kilábalunk a téli szürkeségből. Íme néhány recept, amik frissességükkel és élénk színeikkel visszahozzák az életet az étkezőasztalra!
PATAKY KRISZTINA
A spárga néhány évtizeddel ezelőtt még drága volt és nehezen hozzáférhető, mára azonban bárki megkóstolhatja, és meggyőződhet áldásos élettani hatásáról. A spárga fűszeres szárában kevés a kalória, de rengeteg a hasznos tápanyag, így ez a zöldség ideális alapanyag egy hétvégi villámdiétához!
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Új sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Kard Sándorné
A spárga az egyik legfinomabb és legkülönlegesebb tavaszi zöldség. Zsenge, de karakteres: nem lehet nem szeretni. Elkészítésével viszont sokan zavarban vannak... mutatunk most egy isteni, ráadásul egészséges receptet, laktóz- és gluténmentesen.
16 őrülten jó receptet mutatunk a spárgalevestől a klasszikus medvehagyma-krémlevesen át a tavaszi grízgombóc levesig.
Sebestyén Edit
Rozsnyai Gabriella
DÖMÖTÖR VIOLA
Nagy Józsefné Éva