Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Snoop Dogg nem viccel: gabonapelyhe miatt perelt be több gigacéget is

default user icon
MME
Mondhatnánk azt is, hogy most van csak igazán harapós kedvében Snoop Dogg. Történt ugyanis, hogy a világhírű rapper társával Master P-vel pert indított a Walmart bevásárlóközpont-hálózatot és a Post Consumer Brands élelmiszergyártó ellen diszkrimináció miatt.

A bíróságra beadott keresetből kiderül, hogy a rapperek saját gabonapehely-márkáját eltüntették a boltok polcairól, és a Snoop Cerealt inkább a raktárakban tárolják. Az ügyvéd szerint a reggelizőpehely szabotálása a 2022-ben alapított fekete tulajdonban lévő Broadus Foods vállalkozásukat támadja.

A BBC a keresetet részletezve arról ír, hogy a szintén gabonapelyhet gyártó Post Consumer Brands megpróbálta kiütni a piacról a Broadus Foodsot, amiért a rapperek korábban nem akarták eladni vállalatukat a gyártónak. Ezért a Walmart és a Post Consumer Brands összefogott, és elérhetetlenné tették a Snoop Cereal vásárlók számára. Azzal, hogy egyetlen doboz se kerül ki a raktárból az üzletek polcaira, a céget is megfosztják minden nyereségtől.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Master P (@masterp) által megosztott bejegyzés

Master P Instagram-oldalán több videóval is bizonyította a vádakat, hiszen jól látszik az egyik felvételen, hogy a Walmart-üzleteket járva a Snoop Cereal felől érdeklődve azt a választ kapják az alkalmazottaktól, hogy a termék elfogyott, de miután benéznek a raktárba, ott sorakoznak hegyre, halomra a bontatlan Snoop Cereal gabonapelyhek.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Master P (@masterp) által megosztott bejegyzés

A beperelt vállalatok azzal védekeznek, hogy a Snoop Cereal igen alacsony eladási számokat produkált, és ezért döntöttek a termék polcokról való eltávolításáról. A Walmart kijelentette, hogy a jövőben a bíróság döntése szerint fog cselekedni a termék forgalmazása kapcsán.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss